+380 (095) 102 36 32 +38 (098) 920 31 46 +38 (093) 771 10 09
Индийская школа РЕЙКИ

Индийская школа РЕЙКИ

Учитесь и развивайтесь вместе с нами

Політика конфіденційності

Дата останнього оновлення – 25.03.2018 року

 

1. ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ

1.1. Ця Політика конфіденційності встановлює порядок отримання, зберігання, обробки, використання та розкриття персональних даних користувача. Персональні дані Користувача (Користувачів) Сайту, надані (залишені) Користувачем (Користувачами) під час використання Сайту reiki-ua.com та будь-яких форм реєстрації та/або анкет, які містяться в структурі Сайту reiki-ua.com, отримує ФОП ХІРА Х.С. (дата та номер запису про проведення державної реєстрації фізичної особи-підприємця - номер запису 2 480 000 0000 181372 від 18.03.2016) (далі «Власник»,  «Оператор» або «Ми»), якому належить Сайт reiki-ua.com. Персональні дані Користувача заповнюються Користувачем.

1.2. Ця Політика конфіденційності є Договором публічної оферти та відповідно до статей 633, 641 Цивільного кодексу України умови цієї публічної оферти однакові для всіх Користувачів. Приєднання до цієї Політики конфіденційності є повною, безумовною і добровільною відповіддю про беззаперечне прийняття (акцепт) умов і положень цієї публічної оферти (відповідно до положень статті 642 Цивільного кодексу України).

1.3. Для того щоб використовувати сайт, у тому числі вбудовані форми реєстрації та анкети, Користувач повинен уважно ознайомитись з Даною Політикою конфіденційності та висловити свою повну згоду з її умовами та беззаперечно прийняти (акцептувати) всі положення цієї публічної оферти (Політики конфіденційності).

1.4. Згода Користувача та беззаперечне прийняття (акцепт) Користувачем умов і положень Політики конфіденційності виражаються шляхом заповнення (внесення) Користувачем персональних даних до будь-яких форм реєстрації (форм замовлення, анкет тощо), вбудованих в структуру Сайту reiki-ua.com, та/або використання будь-якої частини Сайту reiki-ua.com. Таким чином, Користувач дає свою однозначну згоду з усіма умовами цієї Політики конфіденційності. Користувач надає Оператору право отримувати, зберігати, обробляти, використовувати та розкривати персональні дані Користувача на умовах цієї Політики конфіденційності. При цьому, ви (Користувач) добровільно погоджуєтесь із наданням інформації про вас (в межах, визначених цієї Політикою конфіденційності) для загального доступу необмеженому колу осіб.

1.5. Користувач не має права використовувати Сайт reiki-ua.com, якщо він не згоден з умовами цієї Політики конфіденційності, або якщо він не досяг встановленого законом віку, коли він має право укладати угоди подібного змісту. Якщо ви не згодні з цими умовами, будь ласка, не користуйтеся Сайтом reiki-ua.com. Ми рекомендуємо регулярно переглядати цю Політику конфіденційності, оскільки її умови можуть змінюватися.

1.6. Ця Політика конфіденційності не регулює та Оператор не несе відповідальності за отримання, зберігання, обробку, використання та розкриття персональних даних користувача третім особам, що не перебувають у власності або під управлінням Оператора, та фізичними особами, які не є працівниками Оператора, навіть якщо Користувач одержав доступ до сайтів, товарів або послуг цих осіб за допомогою Сайту reiki-ua.com або розсилки.

1.7. Користувач визнає, що в разі недбалого ставлення Користувачем до безпеки та захисту його персональних даних та даних авторизації треті особи можуть отримати несанкціонований доступ до персональних та інших даних користувача. Оператор не несе відповідальності за збитки, завдані таким доступом.

1.8. Достатнім повідомленням Користувача про включення його персональних даних до бази даних Оператора буде лист-повідомлення, надіслане на електронну пошту Користувача, зазначену при реєстрації та/або заповненні форм (анкет) на Сайті reiki-ua.com.

1.9. У цій Політиці конфіденційності терміни вживаються у такому значенні:

Сайт – Інтернет-ресурс з доменною адресою reiki-ua.com.

Користувач (або «ви») – фізична особа, яка користується Сайтом та/або добровільно пройшла реєстрацію на Сайті та/або залишила свої персональні дані у будь-яких формах та/або анкетах Сайту.

Оператор персональних даних (або «Оператор») – ФОП ХІРА Х.С. (дата та номер запису про проведення державної реєстрації фізичної особи-підприємця - номер запису 2 480 000 0000 181372 від 18.03.2016).

Персональна інформація – інформація, яку Користувач надає про себе при заповнення будь-яких форм реєстрації (замовлення) та/або анкет на Сайті, включаючи, але не обмежуючись, персональні дані Користувача.

2. ЯКІ ОСОБИСТІ ДАНІ МОЖУТЬ ЗБИРАТИСЬ

2.1. Ми збираємо особисту інформацію (персональну інформацію), а саме: ім'я (іноді, прізвище та по батькові особи), контактні телефони, адресу електронної пошти.

2.2. Також ми можемо збирати іншу інформацію неособистого характеру (ця інформація по суті не є особистою інформацією, однак у деяких країнах може розглядатися в якості особистої інформації у поєднанні з іншими даними для ідентифікації Користувача):

файли Cookies для того, щоб визначити браузер Користувача та надати залежні від цього сервіси;

IP-адреса Користувача, для того щоб показати рекламу та вести журнал активності Користувача;

інформацію про помилки роботи Сайту, ініційовані Користувачем;

поведінка Користувача на Сайті.

2.3. Вся інформація збирається нами «як є» та не змінюється в процесі збору даних. Види особистої інформації, яка збирається у зв’язку із зазначеними вище діями, можуть варіюватися залежно від конкретної дії.

2.4. Крім того, ми можемо отримати Вашу особисту інформацію за допомогою:

вашої участі на форумах, присвячених Сайту та/або сервісам Сайту;

вашого звернення до технічної підтримки.

2.5. Детальніше про Cookie-файли:

Як і багато інших веб-сайтів, наш Сайт використовує журнали сервера та автоматизовані інструменти для збору даних, таких як cookie-файли і веб-маяки (далі спільно іменовані «Інструменти для збору даних Користувача»), коли ви використовуєте Сайт. Дані, зібрані у такий спосіб, прив’язуються до інформації, що дозволяє встановити особу Користувача. Інструменти збору даних Користувача також автоматично відстежують і збирають технічні дані, які ваш комп’ютер або пристрій посилає на Сайт. Така інформація може включати IP-адресу, тип і мову браузера, сторінки посилань та сторінки виходу, URL, тип платформи, кількість кліків, ім’я домену, цільові сторінки, відомості про відвідування, переглянуті сторінки (включаючи порядок перегляду), кількість часу, проведеного на конкретних сторінках, дату та час активності та іншу подібну інформацію. У деяких випадках вищезазначені технічні дані можуть прив’язуватись до ідентифікаційному номеру Користувача для внутрішнього використання. Використовуючи Сайт, ви висловлюєте повну згоду на використання cookie-файлів, веб-маяків та інструментів для збору даних Користувача.

Використання Інструментів для збору даних Користувача дозволяє нам: аналізувати використання нашого Сайту; краще враховувати індивідуальні особливості Користувачів; ефективніше управляти рекламою; забезпечити спрощений вхід до облікового запису на Сайті (у разі наявності такої можливості); зробити ваш досвід використання Сайту більш ефективним завдяки індивідуальному підходу та розпізнанню Користувачів під час повторного візиту на Сайт.

Ви можете налаштувати свій веб-браузер таким чином, щоб він попереджав вас про спроби розмістити cookie-файли на Вашому комп’ютері, обмежував дозволений вами тип cookie-файлів або зовсім відхиляв їх. Однак, якщо Ви відхилите/відключите cookie-файли, то можете позбутися можливості користуватися деякими або всіма функціями Сайту.

3. ЯК ІНФОРМАЦІЯ ПРО ВАС БУДЕ ВИКОРИСТОВУВАТИСЬ. МЕТА ЗБОРУ І ОБРОБКИ ПЕРСОНАЛЬНОЇ ІНФОРМАЦІЇ.

3.1. Оператор здійснює збирання, реєстрацію, накопичення, зберігання, адаптування, зміну, поновлення, використання і поширення, знеособлення, знищення персональної інформації Користувачів, у тому числі з використанням інформаційних (автоматизованих) систем, яка необхідна для реалізації функціонального призначення Сайту, надання супутніх сервісів та послуг.

3.2. Інші способи використання інформації про Користувача:

1) ми можемо використовувати інформацію Користувачів, вказану у розділі 2. цієї Політики конфіденційності, для ідентифікації вас як Користувача, для відправки поштової кореспонденції та для досягнення інших цілей, що випливають зі змісту цієї Політики конфіденційності;

2) для зв'язку з Користувачем, у тому числі направлення повідомлень, запитів та інформації, що стосуються використання Сайту, надання послуг, а також обробки запитів від Користувача;

3) для поліпшення якості роботи Сайту та супутніх Сервісів, зручності їх використання, розробки нових Сервісів;

4) інформація про вас, в тому числі персональні дані, можуть використовуватись з метою забезпечення реалізації цивільно-правових відносин, податкових відносин та відносин у сфері бухгалтерського обліку, виконання договірних зобов'язань з надання послуг;

5) для надання інформації про товари і послуги, що реалізуються Оператором, про рекламні акції, які проводяться Оператором;

6) для проведення статистичних та інших досліджень на основі знеособлених даних;

7) для направлення інформаційних повідомлень.

3.3. Оператор, в силу специфіки способу отримання інформації, не перевіряє достовірність наданої Користувачем персональної інформації та не здійснює контроль її актуальності. При цьому ми виходимо з того, що Користувач надає достовірну персональну інформацію з питань, зазначених у формі реєстрації (інших анкетах та формах замовлення), і підтримує цю інформацію в актуальному стані. Всю відповідальність, а також можливі наслідки за надання недостовірної або неактуальної персональної інформації несе Користувач.

4. УМОВИ ОБРОБКИ ПЕРСОНАЛЬНОЇ ІНФОРМАЦІЇ КОРИСТУВАЧА ТА ЇЇ ПЕРЕДАЧІ ТРЕТІМ ОСОБАМ

4.1. Оператор зберігає та обробляє персональну інформацію Користувачів у відповідності з діючими нормативними актами.

4.2. Відносно персональної інформації Користувача зберігається її конфіденційність, крім випадків добровільного надання Користувачем інформації про себе для загального доступу необмеженому колу осіб.

4.3. Оператор має право передати персональну інформацію (персональні дані) Користувача (у тому числі особам, що здійснюють запис, систематизацію, накопичення, уточнення, зберігання, вилучення персональної інформації, і які безпосередньо здійснюють направлення Користувачеві спеціальних пропозицій, інформації про нові товари та рекламні акції, обробку запитів і звернень, а так само здійснюють знищення персональної інформації) третім особам у наступних випадках:

Користувачем наданий дозвіл на обробку його персональної інформації відповідно до умов цієї Політики конфіденційності та/або дозвіл, що підтверджується натисканням Користувачем кнопки «Принимаю Политику конфиденциальности» (або «Записаться» або «Приймаю Політику конфіденційності») при заповненні на Сайті форм з персональними даними.

Передача персональної інформації необхідна для використання Користувачем певного функціоналу Сайту або з іншою метою, що випливає або пов’язана з відповідною формою замовлення (реєстрації) та/або анкети вбудованої у структуру Сайту. При цьому, ми маємо право ділитися інформацією про вас зі сторонніми компаніями, які надають послуги від нашого імені, включаючи обробку платежів, виконання замовлень, аналіз даних, маркетингові послуги, рекламні кампанії, що здійснюються за допомогою електронної пошти, послуги хостингу та обслуговування клієнтів. Надаючи нам послуги, ці компанії можуть отримувати доступ до вашої особистої інформації та повинні використовувати її виключно відповідно до наших вказівок у межах запитуваних нами послуг.

Ми також залишаємо за собою право ділитися цією інформацією з третіми особами згідно з вимогами правоохоронних органів або інших державних посадових осіб у зв’язку з розслідуванням випадків шахрайства, порушеннями прав інтелектуальної власності чи іншої діяльності, яка є незаконною або може призвести до настання вашої або нашої юридичної відповідальності.

5. СТОРОННІ ПОСЛУГИ

5.1. Зверніть увагу, що сторонні партнери/постачальники, наприклад, компанії, що надають рекламні оголошення на нашому Сайті та/або в наших Послугах/Сервісах, можуть також використовувати cookie-файли та інші технології, причому це використання регулюється власними положеннями відповідних партнерів і постачальників.

Наші сервіси можуть містити в собі сторонні інструменти відстеження наших постачальників, такі як Google Analytics. При цьому треті сторони можуть використовувати cookie-файли, API та SDK з метою збору та аналізу інформації від нашого імені. Таким чином, треті сторони можуть здійснювати доступ до такої вашої інформації, як ідентифікатор пристрою, MAC-адреса, геолокаційні дані та ІP-адреса, з метою надання послуг згідно з їх власними положеннями про конфіденційність. Це Положення не регламентує використання інструментів відстеження третіми сторонами, оскільки ми не маємо доступу до таких інструментів і не можемо контролювати їх діяльність.

5.2. Детальніше про Google Analytics:

Ми можемо використовувати засіб Google Analytics для збору інформації про використання Сайту, а саме про те, як часто користувачі заходять на Сайт, які сторінки вони відвідують і які інші сайти вони відвідували до того, як перейти на цей Сайт. Оператор використовує інформацію, зібрану Google Analytics, виключно для покращення роботи Сайту. Google Analytics не збирає дані, що дозволяють встановити Вашу особу, а лише IP-адресу, що присвоюється Вам при відвідуванні Сайту. Незважаючи на те, що Google Analytics розміщує постійний cookie-файл у вашому веб-браузері, щоб ідентифікувати Вас як унікального користувача під час наступного відвідування Сайту, цей cookie-файл не може бути використаний ніким, окрім компанії Google.

Право компанії Google використовувати та ділитися інформацією, що була зібрана засобом Google Analytics, регламентується відповідними Умовами користування сервісом (з урахуванням поправок відносно урядових сайтів) та Політикою конфіденційності Google. Ви можете заборонити Google Analytics розпізнавати Вас під час наступних відвідувань цього Сайту, відключивши cookie-файли в налаштуваннях Вашого браузера або мобільного пристрою.

6. ПОСИЛАННЯ НА ІНШІ САЙТИ

6.1. Посилання на нашому Сайті на інші веб-сайти надаються для Вашої зручності. Крім того, вміст нашого Сайту може бути розташований на інших веб-сайтах. Будь-яка особиста інформація, яку Ви надаєте на пов’язаних сторінках, надається безпосередньо відповідній третій стороні та використовується згідно з положенням про конфіденційність цієї третьої сторони. Сторонні веб-сайти підтримують свою власну політику, що стосується збору та використання особистої інформації та використання cookie-файлів. Ви самі вирішуєте, чи варто переглядати політику відповідних веб-сайтів.

7. ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ БЕЗПЕКИ

7.1. Оператор захищає персональну інформацію Користувача відповідно до вимог, що пред'являються до захисту такого роду інформації, і несе відповідальність за використання безпечних методів захисту такої інформації.

7.2. Для захисту персональної інформації Користувача, забезпечення її належного використання і запобігання несанкціонованому та/або випадковому доступу до неї, Оператор вживає всі розумні запобіжні заходи (технічні, фізичні, управлінські та організаційні). Надана Користувачем персональна інформація зберігається на серверах з обмеженим доступом, розташованих в приміщеннях, що охороняються.

7.3. Разом з тим, ми не несемо відповідальність за наслідки протиправних дій (наприклад, незаконне втручання в роботу Сайту) третіх осіб, що призвели (можуть призвести) до порушення ваших прав і законних інтересів.

7.4. Ми також не несемо відповідальність за несприятливі наслідки, що можуть настати у результаті неполадок в роботі обладнання чи збоїв в роботі програмного забезпечення, яке забезпечує функціонування Сайту.

8. ПОЛІТИКА СТОСОВНО ОСІБ ВІКОМ ДО 14 РОКІВ

8.1. Сайт та пов’язані із ним сервіси не призначені для осіб молодше 14 років, тому ми свідомо не збираємо і не запитуємо особисту інформацію у таких осіб. Якщо ви молодше 14 років, будь ласка, не намагайтеся самостійно зареєструватися (заповнювати форми та/або анкети) на Сайті або відправляти нам інформацію про себе. Якщо ми дізнаємося, що зібрали особисту інформацію від особи віком до 14 років, ми видалимо цю інформацію якомога швидше. Ми радимо, щоб неповнолітні у віці старше 14 років просили дозволу своїх батьків або опікунів, перш ніж відправити будь-яку інформацію про себе будь-кому через Інтернет.

9. ДОСТУП, ЗМІНА ТА ВИДАЛЕННЯ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

9.1. Оператор відповідально ставиться до конфіденційності ваших даних і прагне забезпечити належний рівень прозорості їх використання. З огляду на це, надавши достатньо даних для ідентифікації вашої особистості (з метою захисту конфіденційності інших користувачів), ви можете запитати у нас свою особисту інформацію та виправити будь-які неточності в цих даних. У такому самому порядку Ви маєте право вимагати видалення наданої вами персональної інформації про вас, звернувшись до Служби підтримки на адресу електронної пошти - kharkivreiki@gmail.com.

10. ПІДТВЕРДЖЕННЯ ПОЛІТИКИ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ ТА ДОДАТКОВІ УМОВИ

10.1. У разі, якщо будь-яке положення Політики конфіденційності, включаючи будь-яку пропозицію, пункт або їх частину, визнається таким, що суперечить закону, або недійсним, це не вплине на інші положення, які не суперечать закону, вони залишаються в повній силі та є дійсними, а будь-яке недійсне положення, або положення, яке не може бути виконано, без подальших дій Сторін, вважається зміненим, виправленим в тій мірі, в якій це необхідно для забезпечення його дійсності та можливості виконання.

10.2. Оператор не несе відповідальності за шкоду або збитки, яких зазнав Користувач або треті особи в результаті помилкового розуміння або нерозуміння умов цієї Політики конфіденційності, інструкцій або вказівок про порядок використання Сайту, щодо порядку розміщення даних та інших технічних питань.

10.3. Користувач має права, передбачені Законом України «Про захист персональних даних» від 1 червня 2010 року №2297-VI.

10.4. Ви, як Користувач, підтверджуєте та погоджуєтесь, що ця Політика конфіденційності поширюється на Користувача з моменту, коли під час використання Сайту ви (Користувач) передаєте (робите спробу передати) свої персональні дані (або інші дані), та діє до тих пір, поки Оператор зберігає будь-яку інформацію про Користувача, в тому числі й персональні дані.

11. ПОРЯДОК РОЗГЛЯДУ ПРЕТЕНЗІЙ ТА СПОРІВ

11.1. Претензії Користувача приймаються Оператором до розгляду тільки в письмовому вигляді та в строк не пізніше 3-х календарних днів з дати виникнення спірної ситуації. Термін розгляду претензій Користувача складає не більше 14 (чотирнадцяти) робочих днів. Розгляд претензій здійснюється при пред'явленні Користувачем відповідних задокументованих фактів, що підтверджують порушення прав Користувача, передбачених цією Політикою конфіденційності.

11.2. У випадку, якщо спір, який виник, неможливо врегулювати відповідно до пункту 11.1., такий спір вирішується компетентним судом в порядку, передбаченому чинним законодавством України.

12. ВНЕСЕННЯ ЗМІН ДО ПОЛІТИКИ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ

12.1. Оператор залишає за собою право періодично оновлювати цю Політику конфіденційності. Якщо Ви не згодні з будь-якою зміною, то негайно припиніть користування Сайтом.

12.2. У разі зміни умов цієї Політики конфіденційності ми замінимо версію документа та розмістимо його на Сайті. Будь ласка, періодично переглядайте цю Політику конфіденційності, щоб бути поінформованими про дійсні та актуальні умови цієї Політики конфіденційності. Користуючись Сайтом Ви висловлюєте свою однозначну згоду з відповідними змінами та приєднуєтесь (акцептуєте) до актуальної версії Політики конфіденційності.

12.3. Використання персональних даних регламентується Політикою конфіденційності чинною на момент використання персональних даних.

13. ПИТАННЯ ТА СЛУЖБА ПІДТРИМКИ

13.1. Якщо у Вас виникли будь-які питання щодо цієї Політики конфіденційності, будь ласка, зверніться на адресу електронної пошти нашої Служби підтримки - kharkivreiki@gmail.com.

Поделиться с друзьями:

Основные программы
Залогом качества обучения в нашем Центре Рейки является эмоциональная связь между мастером и учеником, умение мастера настроиться на ученика, почувствовать потребности и возможности каждого. Наши мастера в совершенстве владеют техникой передачи знаний и тонко чувствуют энергетику.
Здесь можно приобрести авторские книги Гранд Мастера Рейки
Харприта Сингх Хира

Аудиоматериалы